ABO-ICTABO-ICT

Korte uitleg

Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit het lichtnet. De term is afkomstig uit de schematechnieken uit de informatica, waar een groot, decentraal netwerk (zoals het internet) met behulp van een wolk wordt aangeduid.

De cloud (Nederlands: wolk) staat voor een netwerk dat met al de computers die erop aangesloten zijn een soort ‘wolk van computers’ vormt, waarbij de eindgebruiker niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die computers precies staan. De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is dus ook niet verantwoordelijk voor het onderhoud. De details van de informatietechnologische infrastructuur worden aan het oog onttrokken en de gebruiker beschikt over een “eigen”, in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur. De cloud is dus een begrip dat onlinediensten aanduidt.

Virtual Cloudcomputing

Het principe van virtual cloud is gebaseerd op het delen van resources en capaciteit. Dit stelt u in staat om gebruik te maken van alle samenhangende IT-resourcen, tegen de meest economische en efficiënte uitgangspunten. U heeft altijd de benodigde capaciteit tot uw beschikking. Ook als die tijdelijk meer of minder is dan normaal gesproken.

Dedicated Cloud

Het principe van dedicated cloud is gebaseerd op het uitbesteden (outsourcen) van, gedeeltes van, uw IT-omgeving. Er wordt een dedicated-oplossing ingericht naar uw behoeftes. Dit wordt vervolgens gehost aangeboden aan uw organisatie. In tegenstelling tot virtual cloud is deze oplossing geheel voor uw organisatie ingericht en beschikbaar. U maakt exclusief gebruik van de overeengekomen capaciteit (hard- en software).

 
 

Multi language mogelijkheid: Windows 2012R2 RDP server

Met Windows Server 2012 R2 kunt u uw belangrijkste werkvolumes uitvoeren met robuuste herstelopties. U profiteert snel van optimale waarde dankzij een uitgebreid aanbod voordelige, hoogwaardige opslagopties en vereenvoudigde levering van IT-services voor meerdere tenants. U kunt toepassingen op locatie en in de cloud bouwen, implementeren, besturen en bewaken. Geef gebruikers beveiligde toegang tot bedrijfsbronnen op elk gewenst apparaat.

 

Zo Simpel Kan Het Zijn!

Interesse en/of een vraag? Bel ons vandaag nog. Wij helpen u graag met uw ICT-problemen.

Servicedesk

Indien u een probleem heeft, bel dan direct met één van onze servicedeskmedewerkers. Deze inventariseert het probleem en zorgt dat u binnen de overeengekomen responstijd wordt teruggebeld door een van onze service-engineers. De servicedesk is op werkdagen te bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur. Voor storingen buiten kantoortijd kunt u bellen met het storingsnummer. 0413-440300

Maandag - Vrijdag

8:30-17:00

Erkend leerbedrijf

blank

Ondersteuning