ABO-ICTABO-ICT

Over Ons

ABO-ICT logo

ABO ICT is gespecialiseerd in het geven van soft– en hardware advies, het snel en tegen zeer scherpe prijzen leveren, en het verzorgen van ICT-management voor MKB-bedrijven. Ons bedrijf kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak.

Wij leveren voor u de hard– en software, zorgen voor de inrichting van server(s), werkplekken en cloud-oplossingen, en waar nodig scholen wij u personeel bij.

Na implementatie en oplevering van uw netwerk bieden wij o.a. de volgende diensten:
Netwerkbeheer: controle en onderhoud.
Servicedesk: bel direct met één van onze medewerkers.
Serverbeheer: controle van uw complete serveromgeving.
Preventief onderhoud: regelmatige controle en onderhoud van systemen.
Monitoren van uw serveromgeving en uw netwerk.
Monitoren van uw cloud-omgeving.

Wij richten ons op de middelgrote organisaties binnen het bedrijfsleven en de overheidsinstellingen.

Visie

ABO ICT richt zich voornamelijk op het MKB en wil daarin ICT oplossingen bieden die passen in het MKB segment. ABO ICT denkt dan aan oplossingen, b.v. bij de SBS servers van Microsoft, die nu uitgefaseerd worden, en waarbij de ondersteuning niet langer plaatsvind door Microsoft. ABO ICT heeft hiervoor een alternatief: in haar eigen datacenter-omgeving waarbij  we voor het MKB diverse passende oplossingen bieden. Voor de MKB-klanten die niet naar de Cloud willen, kan ABO ICT zorgen voor een hybride oplossing, dan wel een oplossing op locatie van de klant. ABO ICT ziet in de toekomst veel mogelijkheden voor groei in haar eigen Datacenter.

Missie

ABO ICT wil staan voor probleemloos ICT binnen het bedrijf van haar klanten. ICT waar u geen omkijken naar heeft, en waarbij, bij veranderingen binnen uw bedrijf, direct veranderingen op ICT-gebied doorgevoerd kunnen worden, zonder dat de bedrijfsvoering daar onder lijd.

 

ABO ICT B.V.

Woord van de Directie

John van den Acker CEO

CEO / Founder

John van den Acker

ABO ICT is gestart in 2010 te Tiel. Na 5 jaar kantoor gehouden te hebben bij een grote opdrachtgever van ABO ICT, werd het tijd om door te groeien op een eigen locatie. Dat is Uden geworden.. en sinds 1 juni 2019, onze nieuwe locatie, op de Industrielaan nr. 21.

ABO ICT heeft als doel komende tijd een grotere speler te worden voor het MKB in de regio Tiel, Nijmegen, Uden, Eindhoven en omstreken.

Monique van den Acker-Appel

CEO / Founder

Monique van den Acker-Appel

Pretentieloos, op de achtergrond, flexibel inzetbaar zijn.

Dat zijn de kernwaarden waar ik voor wil staan. De organisatie zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen door storingen en struikelblokken, al op voorhand het hoofd te bieden, zodat een prettig werkklimaat ontstaat. Waarin het rustig werken is, met een goed kopje koffie.

25 JAAR VAN TOEWIJDING

Diploma's & Certificaten

In de afgelopen 30 jaar hebben veel cursussen en opleidingen de revue gepasseerd. Op allerlei gebied probeert ABO ICT up- to – date te blijven. Zo hebben we bijvoorbeeld net een cursus Unit4 Multivers XL achter de rug. Zo dat wij ook zelf ervaren, hoe het is, om met deze software te werken.

Citrix
Sonicwall
VSP4
VMware
 

25 JAAR VAN TOEWIJDING

Partnerships

ABO ICT  mag zich verheugen in de soepele omgang met collegae, dienstverleners, leveranciers, vergunninghouders en gespecialiseerde bedrijven, op het gebied van onderdelen, telefonie, beveiliging, websites, licenties, scholen en onderwijs, soft- en hardware. ABO ICT heeft met diverse leveranciers een partnership-overeenkomst.

VMware
veeamPrartner
Microsoft Geregistreerd Partnership
Grandstream VOIP
CiscoLogo
HPLogo
 

Zo Simpel Kan Het Zijn!

Interesse en/of een vraag? Bel ons vandaag nog. Wij helpen u graag met uw ICT-problemen.

Servicedesk

Indien u een probleem heeft, bel dan direct met één van onze servicedeskmedewerkers. Deze inventariseert het probleem en zorgt dat u binnen de overeengekomen responstijd wordt teruggebeld door een van onze service-engineers. De servicedesk is op werkdagen te bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur. Voor storingen buiten kantoortijd kunt u bellen met het storingsnummer. 0413-440300

Maandag - Vrijdag

8:30-17:00

Erkend leerbedrijf

blank

Ondersteuning